Compressed Air Knowledge (FI)

Valitse oikeanlainen paineilmasuutin paineilmalla puhaltamiseen

Kirjoittanut Maria Romero | 9.7.2020 10:06:52

Paineilmasuutinta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon kaksi asiaa:

1. Mittaa puhallusputken sisähalkaisija ja valitse putkeen sopiva paineilmasuutin.
  2. Millainen puhalluskuvio sopii sovelluksellesi parhaiten - leveä vai keskitetty?

Kysymysten avulla on helpompi rajata sovelluksellesi sopivat puhallussuuttimet valikoimasta ja löytää oikeanlainen tuote.

Yleensä valittavana on erilaisia paineilmasuuttimia, joista jokaisella on samankaltainen, mutta samalla erilainen suorituskyky. Paineilmasuutinta tulisi käyttää ennen kaikkea siksi, että se mahdollistaa paineilman käytön hallitsemisen ja optimoinnin. Tämä johtaa paineilman käytön vähenemiseen ja pienempiin käyttökustannuksiin. Vain harvat tietävät, mitä he maksavat paineilman käytöstä. Napsauta tätä, jos haluat laskea paineilmakustannuksesi.

Avoimen putken korvaaminen suuttimella on yleensä helppoa. Asennuksella voi olla suurikin vaikutus lopputuotteen laatuun, työn tehokkuuteen ja tuotannon lopullisiin kustannuksiin.